perjantai 20. tammikuuta 2012

Venice beach, Beverly Hills ja Hollywood

Otimme heti aamusta suunnan kohti Los Angelesin ehkäpä tunnetuinta rantaa eli Venice beachia. Yritimme valita reitiksi mahdollisiman lähellä rantaa sijaitsevan tien, koska halusimme kuvata rantalinjaa mahdollisimman paljon Venice beachille. Vastaan tulikin Redondo beach, jossa oli porukkaa pelaamassa rantalentopalloa ja useampi surffari etsimässä hyviä aaltoja. Parkkeerasimme auton lähelle rantaa ja lähdimme kuvailemaan maisemia "elokuvamaiselle" laiturille, joka siis on korkealla rannan yläpuolella ja ulottuu rannasta todella pitkälle. 



Redondo beachilta jatkoimme matkaamme suoraan Venice beachille, jossa löysimme varsin nopeasti parkkipaikan, joka maksoi koko päivältä vain 5 dollaria. Lähdimme käppäilemään rantaa kohti Venicen ydintä, jossa näytti olevan väkeä paljon enemmän kuin olin kuvitellut. Paikalla oli todella paljon skeittareita, muusikkoja ja kodittomia, jotka viettivät aikaansa rannalla. Kävelimme hieman aikaa rannalla ja otimme kuvia monista eri kohteista. Alla muutama kuva Venice beachilta. 






Venice beachin jälkeen suuntasimme kohti Beverly Hillsiä. Kaupunki muuttui varsin nopeasti kerrostaloista ja pienistä paritaloista isoiksi omakotitaloiksi, joiden pihassa oli vähintään mersu tai kaksi katumaasturia. Mitä pitemmälle pääsimme sitä hienommiksi talot muuttuivat ja pihaan alkoi ilmestyä Mustangeja ja Porscheja. Ajoimme hieman vahingossakin suht pitkälle Beverly Hillsiä ja satuimme varsin mukavalle tielle, joka vei aivan Beverly hillsin päälle. Pysähdyimme ja napsimme muutamat kuvat ja jatkoimme Beverly hillsistä kohti Hollywoodia sekä legendaarista Hollywood walk of famea. Paikalla olikin huomattavasti enemmän turisteja kuin missään muualla Los Angelesissa ja kaupustelumiehet kävivät varsin hanakasti kimppuumme. Onnistuimme väistämään taidokkaasti myyntiyritykset, kävimme kahvilla ja lähdimme ajamaan kohti Hollywood kylttiä. Kyseisellä alueella oli löydetty muutama päivä sitten ihmisen pää ja muita ruumiinosia...






Otimme usemman kuvan Hollywood -kyltistä ja päätimme lähteä kohti downtownia, jossa yritimme saada liput illan NHL-peliin halvalla. Lippuja ei ikävä kyllä löytynyt, joten päätimme suunnata syömään hieman kauemmaksi keskustasta. Löysimmekin mahtavan korealaisen ruokapaikan, jossa sai syödä niin paljon kuin haluaa hintaan 18$. Tarjolla oli mereneläviä, possua, härkää ja kanaa. Ruoka oli todella hyvää ja söimmekin sitä runsaasti. 



Tänään lähdemme ajamaan Los Angelesista kohti San Diegoa, jossa vietämme ensi viikonlopun. Katsotaan mitä Meksikon ja USA:n rajalla sijaitsevalla kaupungilla on tarjottavana.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti