tiistai 10. tammikuuta 2012

Big apple

Perillä ollaan reissun ensimmäisessä kohteessa eli New Yorkissa. Matkustaminen sujui hyvin ja tulliviranomaisten "tarkastus" oli varsin mielenkiintoinen. Virkailija oli nimittäin juuri ajanut parran ja saanut aikaiseksi haavan leukaansa. Ainoa asia mistä virkailija oli kiinnostunut olikin se, että onnistuuko hän saamaan tummelin näköistä ainetta haavaansa. Ennen tullitarkastusta oli isot banderollit, joissa luki: "We take our job seriously and it is our pride to be professional". Että semmosta.

Olemme nyt parin päivän aikana pyörineet lähinnä Manhattanilla ja tutusneet eri nähtävyyksiin. Tänään kävimme Rockefeller centerissä, American Museum of Natrual Historyssä ja Empire State Buildingin katolla. Näkymät olivat varsin hienoja ja etenkin öinen näkymä Empire State Buildingista oli todella hieno.  Alla onkin muutama kuva sekä Empire State Buildingin katolta että Rockefeller Centerin katolta.




Kuten kuvista näkee keli on ollut täällä mitä mainioin. Aurinko on paistanut saastesumun peitosta parin päivän ajan ja lämpöäkin on ollut useamman asteen verran. Tälle viikolle torstaiksi on luvattu sateita, mutta muuten kelin pitäisi jatkua samanlaisena. Huomenna suuntaamme Lower Manhattanille ja käymme katsomassa Wall Streetin hulinaa sekä tutustumassa muihin alueen nähtävyyksiin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti