torstai 19. tammikuuta 2012

Uusi auto ja Ducks - Coyotes

Lähdimme tänään heti aamusta kohti Los Angelesin keskustaa hienolla Toyotallamme. Heti kun käynnistimme huomasimme, että mittaristossa paloi moottorin huoltovalo. Hetken aikaa ajeltuamme huomasimme, että valo ei suostunut vieläkään sammumaan, joten päätimme ottaa yhteyttä autovuokraamoon ja kysyimme ohjeita. Autovuokraamosta meille neuvottiin, että voimme tulla vaihtamaan uuden auton Toyota Camryn tilalle lähimmässä autovuokraamossa. Saimmekin vuokraamon osoitteen ja lähdimme suuntamaan kohti Long Beachin  lentokenttän autovuokraamoa. Perillä meille selvisi, että kyseisessä vuokraamossa ei ollut tarjolla vastaavaa autoa, joten meille tarjottiin isompaa katumaasturia. Tämähän ei meitä haitannut ja saimme nopeasti vaihdettua uuden isomman Jeep Grand Cherokeen alle. Alla kuva tästä uudesta kulkupelistä. 


Heti auton saatuamme otimme suunnan kohti Los Angelesin keskustaa. Perille päästyämme päätimme vain ajella ympäriinsä kaupungilla ja etsiä mukavia kuvauspaikkoja Los Angelesista. Löysimmekin varsin mukavan "kukkulan", josta näkyi kaupungille avautuva maisema. 



Kuvauksen jälkeen lähdimme syömään Taco Bell -nimiseen pikaruokaketjuun, jossa ruoka oli mielestäni yllättävän hyvää ja halpaa. 12 tacoa ja juomat maksoivat yhteensä 15 $. Heti syömisen jälkeen, otimme suunnan kohti Anaheimiä, jossa meillä oli vuorossa NHL-peli Anaheim - Phoenix. Ennen peliä meillä oli runsaasti aikaa, joten päätimme pyörähtää paikallisessa ostoskeskuksessa, joka oli kooltaan Jumbon luokkaa. Kävimme nauttimassa ostoskeskuksessa päivällisen sekä katselimme hieman kauppoja. Löysimmekin Peten kanssa varsin mukavat Ray-Ban kopiot hintaan 20 $. 

NHL-peli oli varsin viihdyttävä vaikka halli ei ollut läheskään täynnä illan pelissä. Meidän paikkamme olivat halvimmat mahdolliset ja ne sijaitsivat aivan piippuhyllyllä. Yritimme siirtyä alaspäin paremmille paikoille, mutta järjestysmiehet olivat tarkkana ja kysyivät meiltä lippuja. Yllätyksenä meille tuli se, että juomat ja ruoat maksavat todella paljon. Yksi olut maksoi 10.50 $, jolla syö ja juo varsin tukevasti muualla. Tästä välittämättä otimme yhdet oluet ja siirryimme katsomaan peliä. Peli oli kokonaisuudessaan todella hyvä, sillä maaleja tuli paljon ja suomalaiset pelaajat olivat myös edustettuna. Tämän pelin perusteella haluan kyllä käydä katsomassa pelin joskus Kanadassa, koska siellä hallit ovat täynnä ja tunnelma parempi. Mutta se sitten tulevaisuudessa :) Alla muutama kuva NHL-pelistä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti